Junior Salesforce Consultant

Job description

Er du næsten lige blevet færdiguddannet? 


Har du mod på at få kendskab til en af de mest populære og hurtigvoksende teknologier i verden? 

Er livet som konsulent noget for dig? 

Motiverer det dig at arbejde et lille sted med store ambitioner og et klart formål i et internationalt perspektiv?


... så send os meget gerne din ansøgning. 

Vi kan tilbyde dig et spændende fuldtidsjob, hvor du vil opleve faglig udfordring og personlig vækst. Du vil få on-the-job training samt et tæt samarbejde med erfarne kollegaer. Du vil få en unik mulighed for at lære Salesforce platformen at kende, og alt hvad der dertil hører. Du vil opleve et stimulerende og innovativt arbejdsmiljø, hvor en passion og fascination for Salesforce hersker.

Din rolle: 

 • Som junior konsulent vil du blive involveret i digitale transformations projekter hos en bred vifte af nationale samt internationale kunder, hvor du i samarbejde med dine kollegaer vil designe og bygge løsninger i en marketing, salg eller service kontekst. 
 • Du vil analysere de nuværende forretningsprocesser, forretningsmodeller og det teknologi landskab som eksisterer hos den pågældende kunde, definere funktionelle krav samt hjælpe med at oversætte dem til tekniske specifikationer. 
 • Du vil håndtere opsætningen og konfigureringen af Salesforce applikationer, som vil gøre det muligt for vores kunder at blive endnu mere kundecentriske. 
 • Du vil forberede og deltage i workshops, demoer og træning af slutbrugerne. 
 • Du holder dig opdateret omkring markedet, forretningen og den tekniske evolution, og det at dele din viden med dine kollegaer er en passion.

Requirements

Din profil: 

 • Du har en bachelor eller en kandidat inden for business, IT eller en anden teknologisk uddannelse.
 • Du er fascineret af Customer Relationship Management. 
 • Du kan gøre komplekse ting let forståeligt.
 • Du har en sult efter at lære, og trives i et dynamisk internationalt miljø, hvor udfordringer bliver spist til morgenmad. 
 • Du trives med frihed under ansvar, og du kan godt lide at løbe med bolden selv.
 • Du er en problemløser af mindset, og du har en pragmatisk tilgang. 
 • Du besidder konsulentgenet.


I 4C er vi passionerede omkring vores arbejde, hvilket skaber et positivt og pulserende miljø med kort tid fra tanke til handling. Du vil hurtigt opdage, at vi er en flad organisation, hvor du vil få en høj grad af ansvar, samt mulighed for at være med til at skabe rammerne samt forme din egen udvikling. For os er læring essentiel, hvorfor løbende uddannelse er et bærende element. I Danmark tæller vi i øjeblikket 25 medarbejdere, men skal inden årets udgang være dobbelt så mange. 

Som en del af Europas største selvstændige Salesforce partner vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder, da vores formål er at skabe de bedste customer companiesi verden. Vores hovedkontor ligger i Belgien, og herudover er der kontorer fordelt i England, Frankrig, Dubai og Danmark. Rejseaktivitet kan forventes fra tid til anden, da du både vil komme på nationale samt internationale projekter. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR & Talent Manager Rikke Szymula på 81809032.